vanPolanen presenteert: JUBILEUM-MATINEE: GREGORY PAGE (All Seated))

zondag 19 november 2017

Deze zondag-matinee viert Gregory Page zijn 10de voorstelling in Leiden met een bijzondere show, waar het publiek naast hoogtepunten uit zijn uitgebreid repertoire getrakteerd wordt met hagelnieuw werk.

Geboren en getogen Londenaar Gregory Page verruilde het leven in de UK al vroeg voor de Californische zon. Hier begon hij zijn nummers te schrijven die hem vervolgens de hele wereld over brachten. Zijn mix van jazz, folk en Americana biedt een perfecte bodem voor zijn prachtige verhalen, waarvan Page een uitmuntend verteller is.
In de geest van Johnny Cash, James Taylor en Willie Nelson is het nieuwe album van Gregory Page geïnspireerd op de ervaringen van een derde generatie Iers-Armeense muzikant, die zijn leven documenteert met de pen van een dichter. Dit album, “So It Goes” is inmiddels verschenen en bevestigt de status van Gregory Page als een toonaangevende songwriters. Wederom zal aan de lippen van deze verhalenverteller worden gehangen. Want Gregory Page neemt je mee, ver weg van hier....