Balfolk Halloween: Aérokorda + Simon Gielen en Lode Buscan

zaterdag 28 oktober 2017

De dansvloer op tijdens Halloween in Q-Bus

Muziekpodium Q-Bus in Leiden staat tijdens de zaterdag voor Halloween in het teken van de fijne muziek van het Belgische Aérokorda en het duo Simon Gielen en Lode Buscan. Voetjes van de vloer dus op deze balfolkavond.

Het duo speelt met z'n tweetjes op onder andere trekzak en draailier. Aérokorda is een band met drie mannen die heerlijke muziek spelen met gitaar, fluit, mandoline en viool. De band staat garant voor opzwepende en soms zeer ingetogen balfolk met invloeden uit Ierse en Slavische muziek. Frontman is Pavel Souvandjiev, ook bekend van topbalfolkband Les Bottines Artistiques. Aérokorda is nog maar pas begonnen, maar hun cd is zo razend populair dat er nu al bijbesteld moeten worden.

Halloween
Extra speciaal deze avond: het is natuurlijk Halloweenweekend, dus de Q-Bus wordt omgetoverd tot een sfeervolle griezellocatie, met in plaats van bezoekers en dansers, heksen, feeën, spoken of zelfs vampieren! Zelf in een favoriete Halloweenoutfit komen wordt aanbevolen: organisator Balfolk Zuid-Holland zorgt voor mooie prijzen voor de origineelste en leukste kostuums. Toch liever niet verkleed? Geen probleem, het is niet verplicht en gezellig wordt het sowieso!

Met Halloween gaan we weer los in de Q-Bus in Leiden. Deze keer met A'erokorda en duo Simon Gielen en Lode Buscan.

Duo Simon Gielen en Lode Buscan spelen fijne dansmuziek met z'n tweetjes op onder andere trekzak en draailier.

A'erokorda is een fijne band met woest uitziende mannen die heerlijke muziek spelen met gitaar, fluit, mandoline en viool. Frontman is Pavel Souvandjiev, ook bekend van Les Bottines Artistiques. De band is nog maar pas begonnen, maar de cd's zijn zo razend populair dat er nu al bijbesteld moeten worden.

Programma:

19.00: Dansuitleg

20.00: Start band 1

22.00: Start band 2

24.00: Einde bal

Reserveren voor dit bal wordt gewaardeerd: niet alleen omdat je dan zeker bent van een kaartje, maar ook omdat de organisatie dan weet hoeveel man er verwacht wordt.

Reserveren kan via balfolk.nl: http://www.balfolk.nl/agenda.php?bal=1442 of mail even: balfolkzuidholland@gmail.com

Meer weten? mail: balfolkzuidholland@gmail.com