Cees Van Niel Band +Trespassage +Divaz

vrijdag 3 november 2017

3 van de langstlopende bands uit de oefenruimtes van Het Muziekhuis stellen zich aan u voor. Dat het gezellig wordt is nu al zeker.

CeesvanNielBand
Begon als een vriendengroep die samen muziek wilden maken. Ons repertoire bestaat uit covers van Pop- en Rocksongs die we leuk vinden om te spelen. Wel zijn de songs naar onze hand gezet. De CvNB kan gevraagd worden om de feestvreugde van een vrolijke bijeenkomst te helpen verhogen.
Bandleden zijn; Melissa zang en keyboard, Jerry zang en gitaar, Cees gitaar, Joop bas, Frans saxofoon, Matthijs drums
Trespassage is een rockband die bestaat uit Dimitri (drums), Iskander (bas), Michiel (toetsen) en Wessel (gitaar). Wij schrijven onze (lange) nummers zelf en zoeken een combinatie van een stevige sound met invloeden uit de Progrock, Jaren 70 en eigenlijk alle muziek die wij gaaf vinden. We zoeken nog een zanger(es) die dit ook leuk vindt en samen met ons de nummers verder vorm wil geven. Deze avond zal Fred, die eerder met ons D'lemma vormde, een aantal nummers met ons het podium delen.
Divaz zijn begonnen als vrienden en zijn het uiteraard nog steeds. We maken nieuwe nummers en proberen covers uit. De band heeft 3 cd’s uitgebracht en treedt geregeld op.
In de loop van de jaren is het repertoire, verschoven van Latin naar Soul en Funk en is er steeds meer Jazz bijgekomen.
Bandleden: zangeres Lydia, saxofonist Wim, percussionist René, drummer Loek, bassist Peter en gitarist/toetsenist Mark. Na zoveel jaar raak je echt goed op elkaar ingespeeld.

Programma: volgorde van optreden;
20.30 u CeesvanNielBand.
21.30 u Trespassage
22.30 u Divaz