Band Talent Leiden

zaterdag 9 december 2017

Zaterdag 9 december spelen 3 bands uit Leiden en omstreken een avond in de Q-Bus. Deze bands hebben na een strenge selectie in april meegedaan met het Band Talent Leiden festival 2017. 9 december zorgen ze voor een groots concert in een van de mooiste muziekzalen in Leiden.
HeadFirst: een rockband uit Leiden bestaande uit: Duncan Veeren (leadzang, gitaar), Sjoerd de Jong (drums, backing vocals), Gina Terink (bas) en Bo van Kooperen (leadgitaar). Ze spelen voornamelijk grungecovers en eigen nummers.
https://youtu.be/hIEIBuuRZ34

Fierce ’n Fire: een jonge, enthousiaste band bestaande uit vijf leden. Van Stevie Wonder tot Alanis Morissette en van Gavin DeGraw tot Go Back To The Zoo: ze spelen het allemaal met een enorm enthousiasme. Hun goede samenspel, de communicatie tussen de bandleden -en de humor daarin- levert altijd een show op die een waar genoegen is.
https://youtu.be/ojoD9Kh-KXU

Ain’t No Rocket Science: opgericht in 2015, als een van de bandprojecten van ‘Popschool Leiden’. De insteek was het formeren van een band, die met eigen repertoire aan de slag ging. Dat betekende: zelf componeren, zelf tekst schrijven, en uren maken in het oefenhok. De band heeft een repertoire opgebouwd dat dus grotendeels uit eigen werk bestaat en ze hebben inmiddels al aardig wat live-ervaring opgedaan op festivals en feesten.
https://youtu.be/S0EXqWY0uQQ