Open Podium Qbus: Best Of The Bands

vrijdag 2 maart 2018

Op vrijdag 2 maart houdt het Centrum voor Amateurkunst Leiden voor de derde keer een open podium in de Qbus zaal, BplusC locatie Muziekhuis.
In het kader van 10 jaar BplusC dit keer een aantal terugkerende acts van de afgelopen jaren.
Er staat elke twintig minuten een andere act uit de Leidse amateurkunst op het podium. Kom kijken en luisteren naar:

Lisanne en Joaquim,
Zij ontmoete elkaar tijdens een cursus singer-songwriting waar zij begonnen met samen nummers te schrijven die inmiddels zijn opgenomen. Zij treden als duo op maar spelen ook in de coverband Move n’ Groove. Vanavond spelen zij een akoestische versie van de covers die zij met hun band spelen.

To the Max
To the Max is een band die is ontstaan uit de popschool van BplusC en al enige jaren actief is.

Indecisive:
De band is enige jaren geleden begonnen bij BplusC. Vorig jaar deden zij mee aan het openpodium. Nu spelen zij nog enige covers maar steeds meer eigen songs.

Innovation:
Rauwe zang en orgelklanken, vette bassen en doorleefde drums. Zo zou je innovation kunnen samenvatten. Maar ook als 4 gasten uit het groene hart die van hun leven muziek maken want dat is namelijk leuker dan van muziek je leven maken.

De winnaar van de popmiddag van BplusC.
Tijdens de bandmiddag van BplusC waar alle popbands van BplusC aan meedoen wordt er door een deskundige jury uit alle bands een winnaar gekozen. Die band speelt ook mee op het open podium.