Oefenruimtes

Je band is welkom!

Het Muziekhuis beschikt over een groot aantal geluiddichte oefencabines, variërend van 7 m2 tot 36 m2. De oefencabines worden in blokken van 4 uur verhuurd, drum-/solistencabines zijn per uur te huur. Wil je gebruik maken van een oefencabine? Bel of loop even bij ons binnen. Op zaterdag en zondag is het alleen mogelijk te repeteren via reservering vooraf. Je kunt een ruimte tot twee weken vooruit reserveren via 071-5145755. Er is altijd een instrumentbeheerder (IB’er) aanwezig bij wie je terecht kunt voor vragen.

Backline
In elke cabine is de volgende standaard backline aanwezig: 1x Peavey Bandit 112 gitaarversterker, 1x Peavey TNT 115 basversterker, 1x Pearl drumset vijfdelig met pedaal (zonder bekkens), 1x zanginstallatie met twee microfoons plus standaards. Wil je iets uit deze set gebruiken? De kosten voor het gebruik vind je terug in het prijsoverzicht.

Naast deze backline kun je altijd uitbreiden naar meer. Zo zijn er keyboards, bekkensets, conga’s, gitaar-, bas- en keyboardversterkers, microfoons en standaards aanwezig. Je eigen apparatuur gebruiken is uiteraard ook mogelijk.

Contract
Naast het huren van een oefencabine is het ook mogelijk apparatuur en instrumenten te huren. Je kunt kiezen voor het huren per keer (kosten per 4 uur) of voor een contract. Dit is voordeliger en je oefent op een vaste tijd in een vaste ruimte op een vaste dag. Je ontvangt hiervoor dan iedere twee maanden een factuur. Met een contract kun je ook opbergruimte huren om je eigen apparatuur in op te slaan.

Opnemen
De studio van het Muziekhuis kan diverse registraties verzorgen. Denk hierbij aan een  liveregistratie van een concert, een demo-opname, het mixen en masteren van opnames en het produceren van een cd. Dit kan vanuit de regieruimte in het Muziekhuis, maar ook op locatie bieden wij deze diensten aan. De locatieopnames worden gemaakt met een 24-sporenrecorder met 24 preamps. Ons team van technici heeft ruime ervaring met diverse muziekstijlen.